Plan tratament On Protection

Tratament ideal pentru toate tipurile de par

Samponare x 2 cu Nourishing sampon

Aplicam On Protection simplu pe par (varianta mai concentrata) sau combinat cu apa raport maxim 1 parte On Protection -2 parti apa pentru 20′ dupa care fara sa clatim aplicam peste Renaissance Circle Hopeless hair pentru inca 20′. Clatirea se poate face in proportie de 80-90%, nu este obligatoriu 100%.

La final se recomanda a se aplica Oi All In One Milk si Oi Oil pentru o hidratare mai concentrata.

ON PROTECTION pastreaza integritatea fibrei capilare, facând-o mai elastica; parul va fi extrem de protejat si matasos.

Este ideal pentru toate tipurile de par, în special pentru parul sensibilizat, pentru a reduce sau a preveni daunele potentiale cauzate de serviciile tehnice. Este îmbogatit cu HAIR PROTECTIVE BOOSTER, un amestec special de acid maleic si maleat de lipozol cu actiune puternica de consolidare, protectie a culorii, actiune antioxidanta si antiradicali liberi.

În conditii normale, când parul este sanatos, legaturile de cheratina sunt puternice si capabile sa asigure elasticitatea fibrei de par. În timpul serviciilor de decolorare legaturile sunt rupte, slabind structura parului.

On Protection functioneaza pentru a proteja împotriva daunelor si în acelasi timp, pentru a repara legaturile deja deteriorate. Intareste si protejeaza fibrele de par prin crearea de noi legaturi în interiorul structurii de cheratina. Are o actiune eficienta antioxidanta si protectoare.

Este, de asemenea, solutia ideala pentru finalizarea oricarui serviciu tehnic realizat în saloane, parul fiind extrem de matasos, elastic si stralucitor.

Utilizarea prelungita sporeste beneficiile, oferind parului forta, elasticitate si prelungind longevitatea culorii.

Produse: On Protection 50 ml, Renaissance Circle Hopeless 50 ml, Oi Milk 135 ml, Oi Oil 135 ml

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.